
Gabarró i Feixa ,ratafia amb esperit.
Amb l’esperit de brisa dels raïms procedents de les seves pròpies vinyes i que destil·len en alambins tradicionals de coure. És amb el seu aiguardent artesà
Des del nostre apartat de noticies ens volem fer ressò de les novetats i esdeveniments ratafiaires. Feu-nos saber les vostres iniciatives i en farem difusió.
Amb l’esperit de brisa dels raïms procedents de les seves pròpies vinyes i que destil·len en alambins tradicionals de coure. És amb el seu aiguardent artesà
Hem fet dos anys!! Per celebrar-ho us volem obsequiar amb aquestes quatre magnífiques ratafies, per participar en el sorteig visita @ratafies a Instagram i sabreu
Ara més que mai volem col·laborar, en la mesura de les nostres modestes possibilitats, amb els companys de la Confraria de la Ratafia, és per això que aquest any
La que serà,sens dubte,l’edició més singular de la Festa de la Ratafia es celebrarà del 5 al 8 de novembre propers. La ferma voluntat de
Les dues millors ratafies dels concursos de Besalú i Santa Coloma de Farners són per Aaron Serrano, de Zuera (Zaragoza). La seva compra va ser de 55,10 €.
Ja feia un temps que no regalàvem ratafia i ho trobàvem a faltar. El nostre millor client del mes de juliol s’emportarà les ratafies guanyadores dels dos concursos amb més tradició com són el de Besalú i
L’Asociació Cultural el Trill i l’Ajuntament d’Argençola, han adaptat el format del Mercat de les Espècies i ens oferiran en streaming l’edició d’aquest any dedicada a les herbes de la Ratafia. Un
La Confraria Gastronòmica dels Naps Ratafins,amb el suport de l’Ajuntament de Vilobí, Salitja i Sant Dalmai, organitzen el seu concurs bianual de ratafia de marca com acte destacat
No hi ha qui els pari, desconec si s’aixequen ben d’hora, però ben d’hora, ben d’hora, però són imparables. La Confraria de la Ratafia ens
https://www.instagram.com/p/B9PYV0gqGe7/ El Resolis és un licor d’origen italià que s’elabora al Vendrell des de fa uns cent cinquanta anys de manera artesanal si bé actualment només
Licor elaborat a Catalunya, graduació 27° elaborat per maceració i destil·lació de nous verdes, canyella i herbes aromàtiques, i NO, NO és ratafia. EN SORTEJAREM UNA AMPOLLA, entre els que endevineu quin
Ja tenim a l’aparador la darrera novetat ratafiaire, la Ratafia Vall de Sant Miquel, elaborada per en Joan Carbó Solé a Artesana de Licors. No podíem tancar
Informació de Contacte
Efape, S.L.
Carrer Garbí 51, B1
17185 – Vilobí d’Onyar (La Selva)
info@ratafies.cat