Ratafia Malhivern

EDUARD PLA MESTRAS
ORIGEN : Santa Coloma de Farners (la Selva)
GRADUACIÓ: 25º
CAPACITAT : 70cl

16,00

En estoc

Descripció

La ratafia Malhivern està basada en la recepta que va deixar en Francesc Pla i Rodas, un dels artífexs de la Festa de la Ratafia, i amb la que va guanyar nombrosos premis. Ara el seu fill Eduard,amb la col·laboració de Licors Portet de la Pobla de Segur, ens la dóna a conèixer amb el nom de Malhivern en record de la fàbrica de taps familiar.
L’etiqueta, de la dissenyadora Maria Pla, està inspirada en la “Ruta d’en Serrallonga” que recorre paratges de la Selva i les Guilleries. És dins aquest entorn tan proper que són recollides la majoria de les herbes i plantes medicinals emprades en la seva elaboració.
La maceració de les nous es fa en bota de fusta per separat de les 21 plantes aromàtiques, les arrels i les espècies
La Malhivern presenta un moderat contingut en sucre i hi trobem la menta, el poliol, la camamilla i els cítrics harmoniosament combinats.
Descendents de tapers, nissaga obliga, és l’única ratafia amb tap de suro natural, que permet la microoxigenació i facilita l’evolució en ampolla.

Apunta't a la llista d'espera T'informarem quan el producte torni a tenir estoc. Si us plau, deixa la teva adreça de correu electrònic a continuació.