40a Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners

Quan aquella colla de jovent van engegar la Festa de la Ratafia poc que es podien pas imaginar la volada que agafaria la seva iniciativa. A ells els hi hem d’agrair que avui puguem celebrar-ne la 40a edició, a ells i a tots els que han anat agafant el relleu durant tots aquests anys fins a arribar a la Confraria de la Ratafia.
Moltes hores de feina, de dedicació desinteressada i la col·laboració de tot el poble, amb l’Ajuntament a capdavant, han fet possible que Santa Coloma de Farners sigui la capital de la ratafia.
Aquest any hi ha algunes novetats: la programació de diversos actes el cap de setmana anterior com a preludi de la Festa, també serà diferent la fira de ratafies, uns estands de fusta a l’aire lliure substituiran la tradicional Vela de la Ratafia. Acompanyaran tot un seguit d’actes per a tots els públics que podeu consultar en aquest enllaç amb el programa.

Apunta't a la llista d'espera T'informarem quan el producte torni a tenir estoc. Si us plau, deixa la teva adreça de correu electrònic a continuació.