La ratafia Corriols obsequi per al nostre millor client d’ octubre

Ratafia Corriols la ratafia que Torra va regalar a Pedro Sanchez

Encetem la tardor amb la Ratafia Corriols, sens dubte la ratafia de la qual més s’ha parlat darrerament, si bé per motius, diguem-ne, “extraratafiaires“.
D’aquesta ratafia ara mateix esgotada, fins que surti l’anyada 2019, a Ratafies.cat n’hem reservat algunes ampolles per als nostres millors clients.
Basada en una recepta tradicional de Les Guilleries,la Corriols és obra de la farmacèutica i ratafiaire colomenca Anna Selga i Martí, amb la col·laboració de la Confraria de la Ratafia i la reeixida elaboració de Licors Portet. Amb aquests ascendents només podia sortir la l’excel·lent ratafia amb què a Ratafies.cat volem premiar al nostre millor client del mes.
Aquell dels nostres clients que durant el mes d’octubre d’enguany acumuli el major import total de compra, rebrà sense cap càrrec una ampolla de Ratafia Corriols. Per raons òbvies, per accedir al premi, el guanyador haurà d’autoritzar a Ratafies.cat a publicar el seu nom, localitat i l’import acumulat.

Apunta't a la llista d'espera T'informarem quan el producte torni a tenir estoc. Si us plau, deixa la teva adreça de correu electrònic a continuació.