Els Secrets de la Ratafia. Ingredients, elaboració i ratafies

AUTOR: Pep Escudero i Rivas
EDITORIAL: Farell Editors
ISBN : 978-84-17116-28-6
1ª EDICIÓ : 2020

17,00

En estoc

Descripció


Els Secrets de la Ratafia serà sens dubte el llibre de capçalera per a  tots els amants de la ratafia, tant pels qui es volen iniciar en l’elaboració casolana, com per un lector més expert que segur que hi descobrirà secrets que fins ara desconeixia
Dins l’estructura molt encertada del llibre, el seu autor, Pep Escudero, ens va explicant, de manera precisa però entenedora, els diversos aspectes del món de la ratafia. A més de ser un molt bon manual per a fer ratafia, va més enllà i fa un extens repàs del passat, present i futur de la ratafia.
Una obra que no pot faltar a la biblioteca de cap ratafiaire amb una mica de curiositat i ganes de saber-ne més.


         – TOTES LES OPINIONS –

Apunta't a la llista d'espera T'informarem quan el producte torni a tenir estoc. Si us plau, deixa la teva adreça de correu electrònic a continuació.