Ratafia L’Empordanesa

ROICOM SA
ORIGEN: Garriguella (L’Alt Empordà)
CAPACITAT: 70 cl
GRADUACIÓ: 26º

10,00

En estoc

Descripció


Amb alguna interrupció al llarg dels anys, els avantpassats de l’Antoni Roig fabriquen licors des del 1.875,no podem precisar però, quan varen començar a elaborar ratafia.
L’Empordanesa vol ser el reflex del territori, on destaquen les notes de les herbes pròpies de la Serra de l’Albera com a tret dominant per sobre de les notes especiades.
Fan per separat la maceració de les nous i les herbes durant tres mesos en alcohol d’alta graduació, passats els quals es treuen les nous i s’inicia un envelliment en bóta de roure.
Després de mesclar els macerats de nous i herbes s’hi afegeixen l’aigua i el sucre adients i es deixa reposar un mínim de tres mesos també en bota de roure abans del filtrat i envasat


         – TOTES LES OPINIONS –

Apunta't a la llista d'espera T'informarem quan el producte torni a tenir estoc. Si us plau, deixa la teva adreça de correu electrònic a continuació.