Ratafia Terrània

DISTRIBUCIONS PORTET SA
ORIGEN: Girona (El Gironès))
CAPACITAT: 70 cl
GRADUACIÓ 26º

15,00

Sense stock

Descripció


La societat formada entre els germans Portet i el seu soci gironí va donar la ratafia Terrània. Una ratafia moderna que vol ser l’evolució del que coneixíem fins ara. La seva composició va comptar amb la participació d’ importants referents del món de la gastronomia i del vi.
Elaboració artesanal que combina les maceracions de com a mínim 6 mesos en bota i les destil·lacions fetes en un alambí a llenya.

Nota de tast
Aspecte visual: Terrània és una ratafia de color caramel amb un voraviu de reflexos verdosos.
La capa és mitja, amb una llàgrima lenta però constant.
En nas: és molt intensa, amb unes primeres notes clarament mediterrànies i primaverals. Té una entrada molt fresca amb tocs balsàmics i d’herba tallada notablement marcats. Aquests, combinats amb l’olor de pega-dolça, en fan intuir la seva dolçor.
Una vegada més airejada la seva aroma sorprèn amb importants notes de fruites vermelles i fruites del bosc madures com gerds i groselles.
En boca: l’entrada és càlida i voluminosa, de tacte llaminer. Omple la boca deixant-hi un gust en boca llarg, fi i lleuger. Els gustos són d’acord amb el nas: afruitats, balsàmics i amb un toc cítric.
L’alcohol està molt ben integrat, té un pas elegant, i és agradablement càlid a la gola.
El gust final que queda en boca evoca a la nou verda, remarcant l’essència d’aquesta ratafia mediterrània


         – TOTES LES OPINIONS –

Apunta't a la llista d'espera T'informarem quan el producte torni a tenir estoc. Si us plau, deixa la teva adreça de correu electrònic a continuació.