Ratafia d’Avet

LAGRIMUS CERDANYA
ORIGEN: Bellver de Cerdanya (la Cerdanya)
CAPACITAT: 70 CL
GRADUACIÓ: 24% vol.

 

LA RATAFIA AMB TOTA L’ESSÈNCIA DE LA CERDANYA

 

 

18,00

En estoc

Descripció

En Michel Baylocq, fundador de Lagrimus Cerdanya, és trementinaire, recull la tradició de les trementinaires; aquelles dones valentes que “anaven pel món” portant els seus remeis naturals des del Pirineu, seguint rutes a peu que arribaven fins als indrets més llunyans del país.
Lagrimus elabora a Bellver de Cerdanya una amplíssima gamma de productes naturals i, com no podia ser d’altra manera atès el seu ofici de cuiner, també nombrosos productes gastronòmics entre els quals destaca aquesta Ratafia d’Avet. Una ratafia tradicional elaborada només amb ingredients naturals que incorpora xarop d’avet, obtingut per maceració de pinya d’avet en sucre ecològic durant 9 mesos. El resultat és una ratafia perfumada d’avet, però sense perdre l’equilibri amb la resta d’herbes, amb un final lleugerament amarg que ens agrada especialment.
Original , un punt sorprenent, la Ratafia d’Avet avui és novetat gràcies als coneixements ancestrals transmesos durant moltes generacions.


         – TOTES LES OPINIONS –

Apunta't a la llista d'espera T'informarem quan el producte torni a tenir estoc. Si us plau, deixa la teva adreça de correu electrònic a continuació.