Ratafia Corriols 50 cl.

PLATAFORMA NO A LA MAT
ORIGEN: Santa Coloma de Farners (la Selva)
CAPACITAT : 50 cl
GRADUACIÓ: 24°

16,00

En estoc

Descripció

La Ratafia Corriols promoguda per la plataforma No a la MAT va ser presentada l’any 2017 en la 36a edició de la Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners
Dins cada una de les ampolles d’edició limitada i trobarem la recepta de l’Anna Selga (obtinguda  a partir d’un estudi etnobotànic de les receptes de la zona), la col·laboració de la Confraria de la Ratafia i  l’elaboració de La Sobirana, però per sobre de tot hi trobarem el paisatge de les Guilleries, present en les cinquanta plantes remeieres curosament recollides a mà dins del territori que els seus impulsors volen protegir. Els beneficis de la venda d’aquesta ratafia aniran destinats a preservar el territori de la construcció del ramal de la MAT.

Nota de tast:
“Color de vellut pairal; en nas un llit d’herbes d’herbolari, floral, i en boca un massatge dolç d’anís, regalèssia i fonoll. Un homenatge a la ratafia “de casa” i al gust tradicional que tant ens agrada”


         – TOTES LES OPINIONS –

Apunta't a la llista d'espera T'informarem quan el producte torni a tenir estoc. Si us plau, deixa la teva adreça de correu electrònic a continuació.