Ratafia de Talamanca 50 cl

JAUME COSTA SOLER
ORIGEN: Talamanca  (el Bages)
CAPACITAT : 50 cl
GRADUACIÓ: 25°

LA RATAFIA MÉS ARTESANA

14,00

En estoc

Descripció

En Jaume Costa és, en volum de producció, el més petit dels elaboradors que coneixem. Hereu dels coneixements i receptes del mestre licorista sabadellenc Joan Vila Carner, després d’estar uns anys fent licors casolans, el 2021 treu al mercat la Ratafia de Talamanca i diversos licors de fruites i herbes, tots ells elaborats al modern obrador acabat d’estrenar. En aquest obrador no hi trobarem ni botes ni dipòsits d’inox. de centenars de litres, aquí les maceracions es fan en recipients de 10 lts., suficients per a la producció que es vol fer.
La Ratafia de Talamanca consta de 20 ingredients macerats en aiguardent vínic, entre d’altres: les espècies tradicionals de la ratafia, herbes com la farigola, la sàlvia, la menta i el fonoll, i fruites com el codony, la pera i les cireres d’arboç.
És particularitat remarcable en l’elaboració d’aquesta ratafia que 10 d’aquests ingredients es maceren individualment abans de fer una segona maceració conjunta amb les nous i la resta d’ingredients.
Una ratafia excel·lent, delicada, molt poc anisada (fonoll), dolça però no en excés i força nou verda, però arrodonida pels macerats de fruita on destacaríem el codony. Una ratafia amb personalitat i una elaboració tan artesanal com la que més, amb una producció tan reduïda que només ens permetrà disposar-ne d’unes quantes ampolles cada any.

 

 

 – TOTES LES OPINIONS –

Apunta't a la llista d'espera T'informarem quan el producte torni a tenir estoc. Si us plau, deixa la teva adreça de correu electrònic a continuació.