Ratafia 1842 Vuit Porrons 50cl


LA SOBIRANA SCCL
ORIGEN: Santa Coloma de Farners (La Selva)
CAPACITAT: 50cl
GRADUACIÓ: 24º

15,40

En estoc

Descripció


Abans de trobar la quarta recepta entre els escrits d’en Francesc Rosquellas, la de cireres, l’any 2014 es va reeditar la que havia de tancar la trilogia, la ratafia Vuit Porrons. La recepta més complexa de totes quatre, 25 ingredients amb un resultat excepcional.
Recepta de Ratafia F. Rosquellas, 1842 Vuit Porrons  (transcripció de l’original)
Rosa de oló, Ruda, Taron- gina, Malvarosa, Frigola, Esparnallach, Escabyo- sa, Funoll, Rebantarola, Rumani, Fulla de taronja agra, Tumanyi, Fulla de lloré, Marialluïsa, Donsell, Isop, Nepta, Orenga, Llan- tisca, Pela de taronja dolsa, pela de llimona, 3 nous moscades, mitja unsa de canella olanda, 12 nous verdas, Sucra”
Malauradament aquesta ratafia només s’elabora per a la seva venda durant la Fira de la Ratafia de Santa Coloma de Farners i no es pot trobar durant la resta de l’any. Des de Ratafies.cat intentarem cada any oferir-vos-en el màxim d’ampolles que ens sigui possible


         – TOTES LES OPINIONS –


Apunta't a la llista d'espera T'informarem quan el producte torni a tenir estoc. Si us plau, deixa la teva adreça de correu electrònic a continuació.